Blikvanger/Sous les Spots december/décembre 2018

December komt eraan, dus op naar de Gouden Ring Show in Roeselare Dit is de allerlaatste kans om je klassement voor de Versele-Laga Super Prestige en de Kleurkampioen veilig te stellen en/of te verbeteren. Neem deel en scoor. Hierbij vindt je de tussenstand van de Versele-Laga Super Prestige.

Ook 2019 komt met rasse schreden dichterbij. Vergeet niet je lidmaatschap van BZC te vernieuwen anders mis je je geliefde tijdschrift ‘de Zebra’. Dat tijdschrift krijgt een nieuw jasje en layout. Stort je lidgeld op rekening IBAN BE36 7895 5699 9781 (BIC GKCCBEBB) met vermelding ‘2019’.

De datum van het jaarlijkse zebravinkenfeest ligt ook al vast: 2 februari 2019. Noteer die alvast. En denk eraan, tijdens dat feest organiseren we een koppelkampioenschap voor TT-vogels en voor Kweekkoppels. En ook de jaarlijkse fotowedstrijd staat op de agenda. Stuur je zebravinkenfoto’s door naar bzc_redactie@yahoo.com voor 10 januari 2019.

Hierbij foto’s van het koppelkampioenschap en de winnaar.

Alle info op onze website: www.bzc-zebravinken.be


Décembre approche, il est donc temps de participer à la Bague d’Or à Roulers En effet, c’est votre dernière chance d’améliorer et finaliser votre classement du Versele-Laga Super Prestige et du Championnat Couleur. Particpez et gagnez des points. Ci-joint vous trouverez le classement temporaire du Versele-Laga Super Prestige.

Pareil pour 2019, son début est en vue. N’oubliez pas de renouveler vote cotisation afin de pas rater votre revue ‘de Zebra’. Notre revue vous présentera sa nouvelle couverture et son nouveau layout. Versez votre cotisation au compteIBAN BE36 7895 5699 9781 (BIC GKCCBEBB). Notez en communication ‘2019’.

La date de la fête annuelle des mandarins est fixée: 2 février 2019. Notez la dans votre agenda. Comme chaque année nous organisons, lors de cette fête, deux championnats pour couples d’expo et d’élevage. Et n’oubliez pas d’envoyer vos photos de mandarins pour le Concours Photos lors de la fête. La date limite pour les photos est le 10 janvier 2019 et l’adresse pour envoyeer les photos est bzc_redactie@yahoo.com.

Ci-joint photos du championnat’18 de couples et le vainqueur.

Pour toute info: www.bzc-zebravinken.be


Agenda

Neem een kijkje in de kalender
Le calendrier des expos

Klassement


Foto van de maand/Photo du mois

Heb jij een interessante foto? Mail deze naar bzc_redactie@yahoo.com en misschien verschijnt jouw foto in de 'Blikvanger'.

Vous êtes en possession d’une photo intéressante? Envoyez-là par mail à bzc_redactie@yahoo.com et peut-être sera-t-elle publiée dans la prochaine édition de 'Sous les Spots'.

Koppelkampioenschap
Kampioen