BZC Blikvanger/Sous Les Spots mei/mai

Vragen over zebravinken, kweek, voeding en nog veel meer zijn welkom op bzc_redactie@yahoo.com

De reglementen van de Versele-Laga Super Prestige en de Kleurkampioen staan op onze website: bzc-zebravinken.be Aan die overkoepelende wedstrijden zijn prachtige naturaprijzen verbonden. Bekijk de bijgevoegde foto! Onze rayons voorzien een speciale trofee voor de promotiekleurslag op hun show.

Om deel te nemen aan die overkoepelende wedstrijden moet je op 1 augustus van dit jaar lid zijn van BZC. Dus haast je! Je bent welkom! Ben je geen lid, vul dan het inschrijvingsformulier van onze website www.bzc-zebravinken.be in, en je krijgt al die informatie (en veel andere over zebravinken) bij je thuis bezorgd.


Avez-vous des question au sujet des mandarins, leur nourriture, l’élevage ou autre? Adressez-les à bzc_redactie@yahoo.com

Les règlements du Versele-Laga Super Prestige et le Champion Couleur sont affichés sur notre website: bzc-zebravinken.be Des prix nature formidables attendent les vainqueurs et participants. Regardez la photo ci-jointe. Nos rayons offrent un trophée spécial au vainqueur de la couleur de promotion.

Les participants au Versele-Laga Super Prestige et au Champion Couleur doivent être membre au 1 août de cette année. Allez-y! Vous êtes le bienvenu! Vous n’êtes pas encore membre? Remplissez le formulaire qui se trouve sur notre website www.bzc-zebravinken.be et vous recevrez cette information dans votre boîte à lettres.


Agenda

ZCB - Babykeuring — Belgische Zebravinken Club
ZCB - Préjugement — Belgische Zebravinken Club


Foto van de maand/Photo du mois

Heb jij een interessante foto? Mail deze naar bzc_redactie@yahoo.com en misschien verschijnt jouw foto in de 'Blikvanger'.

Vous êtes en possession d’une photo intéressante? Envoyez-là par mail à bzc_redactie@yahoo.com et peut-être sera-t-elle publiée dans la prochaine édition de 'Sous les Spots'.

image.jpg